Хуманитарното Друштво Дијаспора Лабуништа донираа Медицинско Комбе за итната медицинска помош во Лабуништа

Хуманитарното Друштво Дијаспора Лабуништа донираа Медицинско Комбе за итната медицинска помош во Лабуништа

Хуманитарното Друштво Дијаспора “Лабуништа ЦХ” продолжува со своите проекти, денес во Швајцарија беше купено амбулантно возило со целосна опрема за потребите на итната медицинска служба во Лабуништа кое наскоро ќе стигне во Лабуништа.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds