Димче Шипинкароски вчера меѓу жителите на Враништа

Димче Шипинкароски вчера меѓу жителите на Враништа

Вечерва пред жителите на с.Враништа ја презентиравме програмата на СДСМ и Коалицијата за модерна општина и воедно разговаравме за приоритетите со цел подобрување на квалитетот на животот во ова населено место.

Со искрени и чесни намери разговаравме за нашите проекти за санација на колекторскиот систем, изградба на трибина на мало асфалтно игралиште, доизградба и уредување на фудбалско игралиште и реконструкција на полски патишта во селото.

Благодариме за топлиот пречек на жителите и убеден сум дека Враништани ќе дадат поддршка на нивниот другар, пријател и спортист Никола Грданоски и на советничктата листа предводена од носителот Ирина Јолдеска.– соопштуваат од СДСМ.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds