Димче Шипинкароски:Вечерва на маалска средба со жителите на Радожда

Димче Шипинкароски:Вечерва на маалска средба со жителите на Радожда

Вечерва сме на маалска средба со жителите на с. Радожда, народ кој е познат по својата гостопримливост.
СДСМ била и останува партија блиска до граѓаните, партија која го слуша гласот на народот, нивните предлози, потреби и идеи.

Разговаравме за реализираните проекти, но отворени сме и за критики затоа што само така се подобруваме.
Граѓаните знаат да направат разлика помеѓу деструктивни политики и одговорно владеење.-СДСМ-СТРУГА


Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds