Димче Шипинкаровски во посета на Лабуништа-Aмбулантата и брзaтa помош ќе ја ставиме во полна функција

Димче Шипинкаровски во посета на Лабуништа-Aмбулантата и брзaтa помош ќе ја ставиме во полна функција

Денешната посета во Лабуништа на кандидатот за градоначалник Димче Шипинкаровски и кандидатот за советник од Лабуништа Едип Беќироски како и носителката на советничката листа Ирина Јолдеска беше исполнета со меѓусебни разговори, размена на искуства и победничка атмосфера.

Лабуништа за нејзините жители е местото на своите предци, нивен дом, место во кое го вложиле целиот свој живот,– велат од СДСМ и коалицијата.

Затоа СДСМ и Коалицијата се обврзува: да го подобри водоводниот и канализацискиот систем ставање во полна функција на амбулантата и брзата помош асфалтирање на улици во селото Убедени сме во нашите искрени намери на меѓусебно зближување и негување на посебностите на сите наши граѓани.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds