Директорката за “ПРИМЕР” не застанува со нејзините позитивни намери и ангажман кон нас…

Директорката за “ПРИМЕР” не застанува со нејзините позитивни намери и ангажман кон нас…

Со голем труд и волја ни направи големо изненадување на сите деца во нашето училиште.
Сите ученици од прво до деветто одделение добивме многу вредни поклони кои направија да се чувствуваме пријатно и испонето, нашата директорка има многу големо срце, со сета нејзина сила се бори за нашите потреби да бидат реализирани, ние стварно ја имаме најубавата директорка во целиот свет, сите сме пресреќни, бидејќи ова чувство никогаш го немавме доживеано и никој не се сетил на нас додека не дојде правата личност околу нас се изјаснаа децата.

Сакам да искажам голема благодарност до екипата од општината кои веднаш ми го исполнија моето барање кое што го испланирав за децата и имаме мометни кои што стварно неможат да се купат со пари.

Нивната среќа и насмевка ме исполнува во целост, зарем има по благородна работа од секојдневното дружење со деца?? Зарем има нешто поукрасно на сватот од нивните топли насмевки и сјајот во нивните очиња??

Се ќе сторам само нивните лица да бидат среќни…кажа директорката Сабија Џемајлкоска

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds