Директорката за Пример повторно со необична организација денес го престави своето училиште

Директорката за Пример повторно со необична организација денес го престави своето училиште

Директорката за Пример повторно со необична организација денес го престави своето училиште.

Денес, 21 Март во ООУ Гоце Делчев Подгорци се изведуваше Крос Трка во локалната средина во чест на меѓународниот ден на лицата со ретки болести Даунов синдром И денот на екологијата.

Децата беа презадоволни од ангажманот на управата и колективот па нивниот успех беше неизмерен, така да добија вредни награди за нивниот успех.

Изгрејсонце и зајдисонце за нивното здравје, среќа и радост. Секоја борба има хумана вредност и вечност, се додека постои човечкиот род, во светлината и сјајот на денот, со секое изгрејсонце и зајдисонце.

Тука сум да ве насочам, да ве упатам во темелите на образованиот процес, а од вас чекам резултат кој ќе ги задоволи моите барања. Знам дека нема да ме разочарате, убедена сум во тоа. Ве сакам најмногу на светот, ја сакам нашата светла иднина, а тоа сте вие гордост моја. изјави директорката Сабија Џемајлоска.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds