• 24/09/2020

До 13 часот излезноста на изборите во Лабуништа 10,08

 До 13 часот излезноста на изборите во Лабуништа 10,08
loading...
Advertisement

На предвремените парламентарни избори до 13 часот во Лабуништа во сите избрачки места излезеноста е 10,08 отсто од лицата со право на глас,или своето право на глас го оствариле 610 гласачи.

Гласањето се одвива непречено, без какви било направилности во фер и демократска атмосфера.