• 19/09/2020

До 13 часот излезноста на изборите во Струга 17,61

 До 13 часот излезноста на изборите во Струга 17,61
loading...
Advertisement

На предвремените парламентарни избори до 13 часот во Струга на гласање излегле 17,61 отсто од лицата со право на глас.

Гласањето се одвива непречено, без какви било направилности во фер и демократска атмосфера.