• 28/09/2020

До 15 часот излезноста на изборите во Лабуништа 18,10

 До 15 часот излезноста на изборите во Лабуништа 18,10
loading...
Advertisement

На предвремените парламентарни избори до 15 часот во Лабуништа во сите избрачки места излезеноста е 18,10 отсто од лицата со право на глас,или своето право на глас го оствариле 1114 гласачи.

Гласањето се одвива непречено, без какви било направилности во фер и демократска атмосфера.