• 21/09/2020

До 15 часот излезноста на изборите во Струга 24,04

 До 15 часот излезноста на изборите во Струга 24,04
loading...
Advertisement

На предвремените парламентарни избори до 15 часот во Струга на гласање излегле 24,04 отсто од лицата со право на глас, или своето право на глас го оствариле 14,627 гласачи.

Гласањето се одвива непречено, без какви било направилности во фер и демократска атмосфера.