• 26/09/2020

До 17 часот во Лабуништа гласале 22,57 отсто од гласачите

 До 17 часот во Лабуништа гласале 22,57 отсто од гласачите
loading...
Advertisement

На предвремените парламентарни избори до 17 часот во Лабуништа во сите избрачки места излезеноста е 18,10 отсто од лицата со право на глас,или своето право на глас го оствариле 1,389 гласачи.

Гласањето се одвива непречено, без какви било направилности во фер и демократска атмосфера.

извор:https://rezultati.sec.mk/