• 18/09/2020

До 19 часот во Лабуништа гласале 27,27 отсто од гласачите

 До 19 часот во Лабуништа гласале 27,27 отсто од гласачите
loading...
Advertisement

На предвремените парламентарни избори до 19 часот во Лабуништа во сите избрачки места излезеноста е 27,27 отсто од лицата со право на глас,или своето право на глас го оствариле 1,678 гласачи.

Гласањето се одвива непречено, без какви било направилности во фер и демократска атмосфера.