• 21/09/2020

До 19 часот во Струга гласале 35,60 отсто од гласачите

 До 19 часот во Струга гласале 35,60 отсто од гласачите
loading...
Advertisement

На предвремените парламентарни избори до 19 часот во Струга на гласање излегле 30,06 отсто од лицата со право на глас, или своето право на глас го оствариле 21,663 гласачи.

Гласањето се одвива непречено, без какви било направилности во фер и демократска атмосфера.