Добра вест: Утре стигнуваат вакцините во Македонија

 Добра вест: Утре стигнуваат вакцините во Македонија

Утре (недела), во 10:00 часот изутрина на граничниот премин Табановце ќе пристигне првата пратка на вакцини од Република Србија.

На примопредавањето ќе учествува делегација од Република Србија предводена од претседателот Александар Вучиќ, а негов домаќин ќе биде премиерот Зоран Заев.