Донацијата на компанијата “ Еколог Интернешнл” им се додели на диркеторите на основните и средните училишта на Општина Струга

Донацијата на компанијата “ Еколог Интернешнл” им се додели на диркеторите на основните и средните училишта на Општина Струга

Вчера, таблетите кои беа донација од компанијата “ Еколог Интернешнл” им беа предадени на директорите на основните и средните училишта на Општина Струга со цел што побргу да им се доделат на децата и учениците од социјалните загрозени семејства, кои заради својата економска состојба немаат уреди со кои би ја следеле онлајн наставата.Општина Струга им е благодарна на сите бизниси и домашни компании кои во овие тешки времиња им помагаат на семејствата кои имаат потреба од помош.Заедно ќе успееме.

Канцеларија за односи со јавноста,Општина Струга

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds