ДОНИРАЈ за Лабуништа:Да ставиме крај на труењето во Лабуништа еднаш засекогаш

ДОНИРАЈ за Лабуништа:Да ставиме крај на труењето во Лабуништа еднаш засекогаш

Активно се работи на затварање на депонијата, Голема благодарност до сите кои беа активно вклучени во оваа акција.

Ги известуваме сите кои сакаат да помогнат во оваа акција Финансиски со донации за кое има голема потреба тоа можат да го направат во секое време кај:Јасмин Ќазимоски или истото можат да го направат кај членовите на Натура-Лаб.

Се зависи од нас Лабуништа кога и како ќе ја зазелениме депонијата за која се нарачани и садници.

Земете сите на било кој начин учество во оваа акција за спас на идните наши генерации за спас од оваа зло што до сега го имавме.

Да ставиме крај на труењето во Лабуништа еднаш засекогаш.

НАТУРА-ЛАБ

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds