Дрим го преплави Вардар, освои 19 медали на „Миоки опен 2019“

Дрим го преплави Вардар, освои 19 медали на „Миоки опен 2019“

Зачера џудистите на Дрим од Струга освоија 19 медали – 9 златни, 3 сребрени и 7 бронзени на на Меѓународниот турнир „Миоки опен 2019“ во Скопје.

Со медали се закитија:
Златни
1.Мила Стојанова
2.Јован Џероски
3.Амар Бајрамоски
4.Божидар Јулоски
5.Драгица Рафтоска
6.Теодор Петкоски
7.Доријан Петкоски
8.Петар Дуноски
9.Давид Танаскоски
Сребрени
10.Суела Шабоска
11.Елеонора Јосифоска
12.Ана Марија Стојмиловска
Бронзени
13.Давид Спироски
14.Лука Столески
15.Даниел Јосифоски
16. Матео Мартиноски
17.Тамара Нелоска
18.Михаела Матоска
19.Бојан Маркоски


Сребрени
10.Суела Шабоска
11.Елеонора Јосифоска
12.Ана Марија Стојмиловска

Бронзени
13.Давид Спироски
14.Лука Столески
15.Даниел Јосифоски
16. Матео Мартиноски
17.Тамара Нелоска
18.Михаела Матоска
19.Бојан Маркоски

Извор: ipon.mk

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds