ДУИ и ТДП потпишаа договор за соработка за Локални избори 2021

ДУИ и ТДП потпишаа договор за соработка за Локални избори 2021

Нашата јасна и сеопфатна програма за во иднина, исто така, го убедува ТДП за соработка

Зелената агенда е единствената опција за европска Струга.-информираат од ДУИ Струга

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds