ДУИ на митинг во Делогожда и Велешта

ДУИ на митинг во Делогожда и Велешта

Велешта стои силно зад Зелената агенда и Рамиз Mepko Нашата сеопфатна и визионерска програма за иднината на Струга е убедлива и е единствениот избор за жителите на Велешта и цела Струга.

Нашата квалитетна и чесна работа го издржува тестот на времето.

Продолжиме да бидеме конструктивни во креирањето политики и ќе продолжиме да создаваме нови работни места, бидејќи економскиот развој и благосостојбата на нашите граѓани се наши приоритети.

Ние сме победничкиот тим и најдобра опција за Струга. Избери живот, гласај зелено! рече Мерко

Делогожди уште еднаш ја покажува својата непоколеблива поддршка за Зелената агенда и Рамис Мерко Масовното присуство на митингот во Дологожди покажува дека резултатот од овие избори е еден и единствен, победа на Демократската унија за интеграција. Нашата програма и нашата листа на кандидати за советници немаат споредба.Ние сме победничкиот тим и најдобрата опција за Струга.рече Мерко

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds