• 24/09/2020

ДУИ: На средби со граѓани на Лабуништа

 ДУИ: На средби со граѓани на Лабуништа
loading...
Advertisement

Демократската Унија за Интеграција (ДУИ) денес одржа средбо со граѓаните на Лабуништа. На средбата присуствуваше носителот на листата од петтата изборна единица Г-дин Талат Џафери и кандидато за пратеник од општина струга Јетон Шаќири и други високи претставници од Демократската Унија за Интеграција (ДУИ).