ДУИ:Опозицијата уште еднаш ја покажува својата неспособност занимавајќи се со нашите проекти

ДУИ:Опозицијата уште еднаш ја покажува својата неспособност занимавајќи се со нашите проекти

Опозицијата уште еднаш ја покажува својата неспособност занимувајќи со нашите проекти.Тие губат време обидувајќи се да најдат недостатоци во нашата работа, ние продолжуваме да осмислуваме други проекти за иднината на Струга. Состојбата на патот покрај езерото денес.

ДУИ-СТРУГА

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds