ДУРИ 70 КИЛОГРАМИ: Верверица во автомобил складирала ореви

ДУРИ 70 КИЛОГРАМИ: Верверица во автомобил складирала ореви

Вил Фишер ја изгубил битката за дворот. Сопственикот на џип Шевролет, за неколку дена ја загубил војната со верверицата која го наполнила неговиот џип со ореви. Токму онака како што луѓето складираат храна за зимски денови, така и верверицата складирале во неговиот автомобил.

После неколку дена, возилото било преплавено од ореви. Поточно после четири дена Бил од просторот кај моторот извадил седум канти ореви со капацитет од 20 литри. За вакво нешто била „виновна“ една верверица.

Секој слободен простор таа го наполнила со ореви, па сопственикот на возилото на крајот морал да вади одредени делови за да ги собере сите плодови. На крајот собрал околу 70 килограми ореви.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds