• 25/09/2020

Две лица од с. Враништа напднале 22 годишен сожител

 Две лица од с. Враништа напднале 22  годишен сожител
loading...
Advertisement

Во последниот период полицискиот билтенне преполн со нарушувања на јавниот ред и мир. Речиси да нема ноќ, а да не се случи тепачка или физички напад.

Последниот инцидент СВР Охрид го регистрирал вечерта на 23 февруари околу 23 часот, пред угостителски објект во струшкото село Враништа,. Нарушен бил јавниот ред и мир со физички напад извршен од две лица врз 22 годишен сожител.

Полицијата против напаѓачите ќе поднесе соодветна пријава.