Електро Промет – Струга со донација за потребите на итната медицинска помош Лабуништа

Електро Промет – Струга со донација за потребите на итната медицинска помош Лабуништа

Во рамките на својата дејност, приватната и добровеќе позната компанија Електро Промет – Струга, позната е и по своите хуманитарни активности во помагањето на било кој дел од Општествената свера, како на организации така и поединци.

Овој пат менаџментот на оваа компанија се издвојува со активноста со донација за потребите на итната медицинска помош во населба Лабуништа.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds