Енис Мехмедоски е нов претседател на Месна заедница Октиси

Во организација на одделението за соработка со Месни заедници при Општина Струга, со масовен одзив на граѓаните на Октиси избран е нов претсетадел и Совет на Месна заедница во село Октиси. Во наредните четири години, со месната заедница ќе раководи Г-дин Енис Мехмедоски. -информираат од Одделението за соработка на месни заедници при Општина Струга.

Од таму додаваат дека станува збор за познат бизнисмен од Октиси , а одлуката октишани ја донесоа едногласно.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds