Фејл компилација: Луѓе vs. природа

Фејл компилација: Луѓе vs. природа

Во чест на Светскиот ден на планетата Земја, FailArmy објави смешна фејл компилација од непријатни моменти во кои луѓето покажуваат дека дефинитивно не се помоќни или посилни од природата.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds