Фејсбук и Инстаграм не функционираат веќе половина час

 Фејсбук и Инстаграм не функционираат веќе половина час

Повеќе од половина час не функциониаат Фејсбук и Инстаграм.

“Се извинуваме, нешто не е во ред. Ние работиме на тоа и ќе го поправиме поскоро што можеме” – ова е пораката која може да се прочита доколку отворите Фејсбук.

За оваа грешка јавуваат многу корисници од Светот, а сличен проблем има и сервисот Инстаграм кој јавува дека фидот не може да се освежи.

x