• 22/09/2020

Филипче:Ова се хероите кои деноноќно се на работа…

 Филипче:Ова се хероите кои деноноќно се на работа…
loading...
Advertisement

Ова се моите колеги од Институтот за јавно здравје, авторизираната лабораторија во која се изработуваат тестовите за коронавирус. Ова се хероите кои деноноќно се на своите работни места. Тие се таму, а вие седете дома. Да го спречиме ширењето на вирусот и да им помогнеме полесно да го надминат овој исклучително тежок период.

Напиша Филипче на својот фејсбук профил