ФК Лабуништа ќе одржи годишно собрание за сезона 2019/20 година

ФК Лабуништа ќе одржи годишно собрание за сезона 2019/20 година

Се известуваат сите граѓани, симпатизери и членови на ФК Лабуништа 2011 г дека на ден 01.01.2020 г. (Среда) со почеток во 19:00 часот во просториите на здружението Толеранса ќе се одржи годишно собрание со цел информација за наредните активности за сезона 2019/20 година,

Управен одбор на ФК Лабуништа 2011
претседател:
Сафет Демиралиески

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds