(ФОТО) Нов декор во Струга, овојпат светна Црн Дрим

(ФОТО) Нов декор во Струга, овојпат светна Црн Дрим

По само извесен период откако Струга доби декоративна чаршија со чадори, сега повторно новина од градот на мостовите.

Овојпат, станува збор за светлечка декорација на реката Црн Дрим, која е збогатена со светилки долж нејзиниот тек.

Ефектот посебно се доловува во вечерните часови кога светиките се прелеваат низ водите во Дрим.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds