Фото-водич: Која големина на телевизор ви е потребна зависно од растојанието до гарнитурата?

Фото-водич: Која големина на телевизор ви е потребна зависно од растојанието до гарнитурата?

Зависно од големината на екранот, телевизорот би требало да стои на одредена оддалеченост, за да не ви создава замор и проблеми со видот.

Секако, секој најдобро знае како најмногу му одговара да гледа, но би било добро да тргнете од следните правила и да проверите дали ќе ви бидат од корист овој водич.

foto-vodich-koja-golemina-na-televizor-vi-e-potrebna-zavisno-od-rastojanieto-do-garniturata-2-.jpg

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds