ФОТО:Индонезија: Џамијата со 99 куполи го привлекува вниманието на посетителите

ФОТО:Индонезија: Џамијата со 99 куполи го привлекува вниманието на посетителите

Џамијата која има 99 куполи во Индонезија, привлекува внимание со својот уникатен дизајн ( Zul Kifli – Агенција Анадолија )

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds