(Галерија) Како во бајка: Каква е новогодишната атмосфера во Струга

(Галерија) Како во бајка: Каква е новогодишната атмосфера во Струга

Повеќето градови во Македонија поради пандемијата со Ковид-19 годинава се украсени скромно.

Струга е дефинитивно еден од најубаво новогодишно накитените градови во земјава оваа година, за што сведочат и овие фотографии:

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds