Гори депонијата во Лабуништа

Гори депонијата во Лабуништа

Денес попладневно се запали дивата депонија во Лабуништа.

Лабуништани сакаат да се исчисти депонија која е лоцирана над селото, од каде постојано се шири неподнослива смрдеа и го отежнува дишењето посебно во летниот период.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds