Граѓаните во Струга кои не се попишани ,тоа можат да го направат во зградата на Народна одбрана

Граѓаните во Струга кои не се попишани ,тоа можат да го направат во зградата на Народна одбрана

Во врска со спроведувањето на Пописот на населението, лицата, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија 2021, Општина Струга ги известува лицата на територијата на Општина Струга дека обезбеди работни простории каде што може да се попишуваат лицата што досега не се попишани од различни причини.

Истото можат да го направат во канцеларијата на Општина Струга, зграда на Народна одбрана, ул. Владо Малески.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds