Градоначалникот на Општина Струга, г. Рамис Мерко со денеска го презеде својот нов мандат, четврти по ред

Градоначалникот на Општина Струга, г. Рамис Мерко со денеска го презеде својот нов мандат, четврти по ред

“Благодарен сум на сите граѓани на општина Струга без исклучок, за поддршката што ми ја дадоа уште посилно, за зрелоста што ја покажаа како граѓани, за мирни, фер и демократски избори.Нашата земја прави огромен напредок кон демократијата и развојот. Продолжуваме со раководството на Oпштината како што ни личи, за владеење каде што граѓаните се на прво место и секој од вас добива внимание, а градот се менува и напредува во секоја сфера“. нагласи Мерко. Според него, власта не им припаѓа на раководителите и владетелите туку на граѓаните, затоа сите вработени треба да бидат уште поефикасни и покомуникативни со граѓаните и да им служат на истите.⚘ “Вие драги стружани сте причината што никогаш нема да престанам! Нека ни е со среќа и успех!“ Градоначалникот на Општина Струга, г. Рамис Мерко

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds