ХИТ СНИМКА: Ваков транспорт на автомобил немате видено (ВИДЕО)

ХИТ СНИМКА: Ваков транспорт на автомобил немате видено (ВИДЕО)

Веќе сме навикнати да гледаме секакви сцени на патиштата, па оваа, за жал, не изненадува премногу. Видеото објавено на TикТок покажува комбе со отворена врата од товарниот дел од кабината, од кое излегува попречно натоварен автомобил.

Не е точно познато од каде потекнува видеото, но комбето напред има јагодински регистарски таблички, додека регистарската табличка е отстранета од задниот дел на возилото.

Не е неопходно да се нагласи колку е опасно да се пренесе таков необезбеден и необележан товар, покрај тоа со несоодветно возило, па дури и на пократки растојанија.

@kladzo

#fyp #xzybca #foryoupage #balkan Balkan 🥶

♬ Originalton – culimusik

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds