Хуманитарното Друштво Дијаспора Лабуништа одбележаа 2 години постоење

Хуманитарното Друштво Дијаспора Лабуништа одбележаа 2 години постоење

Вчера 12.09.2020 во Диетликон Швајцарија, Хуманитарното Друштво – Дијаспора Лабуништа одбележаа 2 години од нивното постоење.

loading…

На состанокот кој го оранизираше друштвото се разговараше за состојбата на истото, што се се направи во изминатиот 2 годишен период и плановите за во иднина. Хуманитарното Друштво добива голема подршка од цела дијаспора и од ден во ден ги зголемува своите членови.

На состанокот се предложија идеи и проекти за нашето Лабуништа кои во иднина ИншАллах ќе бидат разгледани одобрени и реализирани. – информираат од Одборот на Хуманитарното Друштво – Лабуништа ЦХ.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds