Идри Истрефи – 500 евра за секое новородено бебе

 Идри Истрефи – 500 евра за секое новородено бебе

Кандидатот за градоначалник на општина Струга Идри Истрефи од коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива вети по 500 евра финансиска поддршка за секое новородено дете од општина Струга.