Идри Истрефи: Немаме што да криеме, нашите раце се чисти

Идри Истрефи: Немаме што да криеме, нашите раце се чисти

Во Жепин ја дадовме нашата понуда за следните 4 години. Ги доставивме летоците со нашите ветувања. Се заложивме за патот што го поврзува центарот на селото со Корошишта, игралишта за деца, исто така и довршување на проектот за канализација до последната куќа. Но, каде и да одиме, и со кого и да се сретнеме, нашиот најдобар флаер е моралниот. Ние ќе владееме чисто, без корупција, со чесност и транспарентност. Нема што да криеме бидејќи нашите раце се чисти.

Нема да ги заборавиме злоупотребите и насилниците со моќ и службена должност, ќе се грижиме насилниците да се соочат со правдата. Имаме многу работа, но ние сме одредени во нашата цел. Одиме до крајот на овој пат бидејќи ова го сакаат граѓаните на Струга. истакна кандидатот за градоначалник на Струга, Идри Истрефи.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds