Идри Истрефи во посета на Брчево

Идри Истрефи во посета на Брчево

Ве посетивме за да покажеме дека нашата кампања е секаде, во секоја населба, без разлика колку е далечна, мала, далеку од вниманието, без оглед на идеолошката, партиската, јазичната, културната, верската или етничката припадност што припаѓаат на овој или оној локалитет.

Ветивме дека ќе го извлечеме Брчево од долгогодишна изолација поврзувајќи го со другите села во Општина Струга со нови патишта. Им благодарам на жителите за гостопримството! – изјави кандидато за градоначалник за Општина Струга-Идри Истрефи

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds