Идри Истрефи во посета на Лабуништа

Идри Истрефи во посета на Лабуништа

Кандидатот за градоначалник на Општина Струга од редовите на Алијансата на Албанците, г-динот Идри Истрефи, денес го посети Лабуништа.

Во кратка средба од страна на жителите и огранокот на оваа партија беше запознат со проблемите на оваа населба, како и потребата од други инфраструктурни објекти кои би го подобриле животот на жителите на Лабуништа.

Нема да правиме големи работи, туку мали работи со голема искреност и посветеност.

Изградба на нова водоводна мрежа до резерварот за вод.

Чистење и дислокација на дивата депонија.

Реконструкција на патиштата и улиците низ селото.

Регулирање на центарот на селото.

При посетата на Лабуништа, г-динот Истрефи, беше придружуван од представници на неговата партија,и од кандидатие за советници Асим Саитоски и Сафет Демиралиески.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds