ИН МЕМОРИАМ: Беким Баута (1961 – 2019)

Тажна вест за македонскиот фудбал доаѓа од Струга. Почина поранешниот меѓународен фудбалски судија Беким Баута. Тој беше еден од најпознатите фудбалски арбитри во нашата земја, но и на меѓународен план, долгогодишен член на Управниот одбор во Фудбалската федерација на Македонија

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds