Избран нов командир на Полициската станица – Струга

Избран нов командир на Полициската станица – Струга

Денес на 32 (триесет и втората) седница Советот на Општина Струга со 21 глас “ЗА” и “3” воздржани Абдулкерим Камбери беше избран за командир на Полициската Станица во Струга.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds