Избран нов претседател на месната заедница Лабуништа

Избран нов претседател на месната заедница Лабуништа

Месна Заедница Лабуништа избра нов Претседател, нов претседател на Месна Заедница во с.Лабуништа е Мирсат Мемишоски,кој го замени досегашниот претседател Идрис Хоџа кој поради приватни причини поднесе оставка.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds