Изгоре жива спасувајќи ја мајка си во тетовската модуларна болница

 Изгоре жива спасувајќи ја мајка си во тетовската модуларна болница

На социјалните мрежи е објавена фотографија од млада девојка, чиј идентитет засега не е познат, а за која се тврди дека изгорела жива во пожарот во тетовската модуларна болница во обид да ја спаси својата мајка.

>
>