Израел сруши уште една зграда во Газа (видео)

 Израел сруши уште една зграда во Газа (видео)

Во ракетни напади срушена уште една зграда во Газа

Израел сруши уште една зграда, каде се сместени ТВ станици, во Газа.

>
>