Известување од ЈКП Хигиена Лавуништа

????????????????????????????????????

Известување од ЈКП Хигиена Лавуништа

ЈКП ХИГИЕНА Лабиништа ги известува граѓаните на Лабуништа дека од Понеделник 28.06.2021 сметот ќе се собира порано од вообичаеното поради топлотниот бран и густиот сообраќај.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds