Известување од “ЈКП Хигиена Лабуништа”

Известување од “ЈКП Хигиена Лабуништа”

ЈКП Хигиена Лабуништа ги известува жителите на Лабуништа поради дефект на главната водоводна линија ќе има прекин со водоснабдувањето во реоните на: Горна и Долна краста и дел од реонот на Мустофци, исто така ги известуваа жителите дека патот за населбата Мустофци е затворен за движење.Со почит ЈКП ХИГИЕНА ЛАБУНИШТА

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds