Известување од ЈКП Хигиена Лавуништа

????????????????????????????????????

Известување од ЈКП Хигиена Лавуништа

Се известуваат корисниците на услугите на ЈКП Хигиена Лавуништа, кај кои ѓубрето се зема во Чртврток, дека истиот ке се собира во Среда, заради оразникот Рамазан Бајрам

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds